van 350 experts
1 unieke missie: de gezondheid van uw medewerkers beschermen in beperkte omgevingen

Kies voor de nummer 1 ter wereld in de productie van op maat gemaakte gehoorbeschermers voor professionals.
30 jaar expertise op het gebied van PBM's, gezondheid en veiligheid op het werk bieden u de beste oplossingen om de gezondheid van uw medewerkers te beschermen.

Cotral Lab - Bezoek aan het productielaboratorium

+ 2,5 miljoen

gebruikers wereldwijd

+ 31.000

uitgeruste bedrijven Cotral Lab

30 jaar

expertise op maat

€ 50 miljoen omzet

inclusief 25% voor export

 Een bedrijf achter een man
Laurent Capellari - Voorzitter

"Verlies van gehoor is altijd al een grote bezorgdheid geweest: vanaf de leeftijd van 2, ik heb altijd al geleden aan herhaalde oorontstekingen. Totdat ik 15 was, verstreek er geen jaar zonder regelmatige bezoeken aan de Eerste Hulp met myringotomie, buisjes (tympanostomiebuisjes) Ik had vaak oorpijn en oorproblemen... samen met de permanente angst voor het verlies van het gehoor maakte me bijna doof ...

In Europa lijden 7% van de werknemers aan gehoorproblemen in verband met het beroep. In Duitsland worden meer dan 4 miljoen werknemers blootgesteld aan meer dan 80 decibel. Ze hebben vaak ongemakkelijk gehoorbeschermers, die isoleren en niet efficiënt gebruikt worden: ze zijn onmogelijk te dragen standaard gehoorbeschermers zelfs 2 uur per dag! Elke gehoorbeschermer gekocht is dus ondoeltreffend: en toch zijn de meeste mensen er zich niet van bewust... Uiteindelijk zal iedereen, vroeg of laat. te maken krijgen met gehoorverlies...

Vanaf de leeftijd van 23, in 1992, besloot ik om “De levens te veranderen van professionals die werken in lawaai, zodat geen enkele werknemer doof wordt vanwege zijn werk".
Elke dag zijn mijn belangrijkste motivatie en tevredenheid het helpen van iedere professional met de beste beschikbare en uitvoerbare gehoorbescherming.
... omdat het essentieel is ter bescherming van uw gehoor."

Laurent Capellari

 Bedankt voor uw vertrouwen
Meer dan 2 miljoen werknemers in meer dan 31.000 bedrijven over de hele wereld vertrouwen op Cotral Lab

Saint-Gobain
Michelin
Vinci
Nestlé
Air France
Faurecia

5 continenten bedekt

Internationale aanwezigheid

Aanwezigheid in Europa

Europese aanwezigheid